I disse virus-tider

27.03.2020 14:15

Nedenfor vil dere lese hva styret i Norges Hesteskokasterforbund har skrevet til klubbene.

Det gjelder ikke minst våre to kastestevner 25. april. Det er i skrivende stund ikke mulig å si noe sikkert om disse, men man må sannsynligvis gå ut i fra at stevnene ikke kan arrangeres som planlagt. Når det gjelder resten av sesongen må vi bare vente å se. Vi kan jo håpe!

Det anbefales at vi heller ikke samles på Hagenbanen for å trene. Lag heller en bane hjemme for trening. Vi må jo holde kastetreningen ved like!

Vi avventer informasjon fra Forbundet på et senere tidspunkt.

Vi ønsker alt godt for alle!

--

Til alle klubbene 26. mars 2020

I skrivende stund har den norske regjering informert om at tiltakene innført i Norge 12. mars, videreføres til 13. april, altså til over påske.

Terminlisten laget av styret i NHF ble tidligere i februar sendt ut til alle klubbene og lagt ut på forbundets nettside.

Det er med stor beklagelse at vi er nødt til å ta den beslutningen, at første del av terminlisten ikke lenger er gyldig. Slik situasjonen i Norge er akkurat nå, vil det etter all sannsynlighet IKKE være mulig med en oppstart som planlagt med stevner i Hobøl og i Jølster, i slutten av april/begynnelsen av mai.

Akkurat i dag, er det ikke mulig for noen å spå om det vil være mulig og samles i 2020 for å kaste hestesko, eller arrangere stevner.

Vi vil selvsagt håpe at dette skal være mulig og at samfunnet gradvis gjennom vår og sommer vil åpne opp og at det vil være sikkert og trygt å kunne møtes og konkurrere, under trygge og kontrollerte rammer.

Ved en ev senere oppstart i vår eller sommer, og eller når vi vet noe mer sikkert om hvordan verden og Norge vil se ut når vi kommer noen uker lenger frem, vil styret i forbundet drøfte situasjonen og komme med utspill i forhold til ev gjennomføring av sesongen og under hvilke endringer. Som allerede planlegges i flere ulike idretter, kan ev en sesong forlenges utover høsten, i måneder vi normalt ikke har stevner og konkurranser i regi av NHF.

Allerede rett over påske, etter at regjeringen har kunngjort hva som skjer etter 13. april, vil vi på nytt komme ut med informasjon til klubber og medlemmer.

Vi ber derfor alle medlemmer av hesteskoklubber i Norge om å holde humøret oppe, være positive og praktiser egentrening i egen hage/område, fordi det både er sunt og flott, både for kropp og sjel.

Ta vare på dere selv og de som dere har rundt dere og så er det vårt inderlige ønske at tingene skal normaliseres i Norge og at vi i løpet av sesongen kan møtes for å kaste hestesko.

Hilsen

Styret i Norges Hesteskokasterforbund

Jim Ertesvåg

sekretær

 

 

Tilbake